Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

Blood Diamond : Ματωμένο Διαμάντι

Τοποθετημένη στο παρασκήνιο του εμφυλίου πολέμου και του χάους που επικρατούσε στη Σιέρα Λεόνε τη δεκαετία του `90, η ταινία, αφηγείται την ιστορία του Ντάνι Άρτσερ, ενός νοτιοαφρικάνου μισθοφόρου και του Σόλομον Βάντι, ενός ψαρά από το Μέντε. Παρά την κοινή τους αφρικανική καταγωγή, οι ζωές τους, είναι πολύ διαφορετικές, μέχρι τη στιγμή που τα μονοπάτια τους συναντιούνται, στην κοινή τους προσπάθεια να βρουν ένα σπάνιο, ροζ διαμάντι, που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους. Φυλακισμένος για λαθρεμπόριο, ο Άρτσερ, μαθαίνει ότι ο Σόλομον ανακάλυψε και έκρυψε το σπάνιο πολύτιμο λίθο, τον καιρό που δούλευε στα αδαμαντορυχεία. Με τη βοήθεια μιας Αμερικανίδας δημοσιογράφου, οι δυο άντρες ξεκινούν ένα δύσκολο ταξίδι, διανύοντας περιοχές που μαστίζονται από εμφύλιες συρράξεις, ένα ταξίδι, μέσα από το οποίο ο Σόλομον εύχεται να μπορέσει να σώσει την οικογένειά του και ο Άρτσερ να έχει μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή...


Σκηνοθέτης: Edward Zwick

Πρωταγωνιστές: Leonardo DiCaprio, Djimon Hounsou, Jennifer ConnellyΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΗ:
Μέρος 1ο:
Μέρος 2ο:

TRAILER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ το σχόλιό σας