Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

Ρόδα Τσάντα Και Κοπάνα (Νο5)

Φρέσκια ταινία του 2011! 30 Χρόνια αργότερα, η νεολαία με τα ουφάδικα, τις ντισκοτέκ, τις πέρμαναντ, το Μπλεκ, το Ροκ και το Ατάρι, έχει φύγει ανεπιστρεπτί. Η νεολαία έχει το δικό της ύφος και ζει τη δική της εποχή. Είναι η νεολαία του Facebook, του internet, των iPod, των SMS, των emo και του hip-hop. Στα σχολεία, οι αλλοδαποί μαθητές έχουν ενσωματωθεί πλήρως και οι τάξεις είναι πλέον πολύχρωμες και πολυπολιτισμικές! Τα παιδιά όμως, ανεξάρτητα από εποχές και μουσικές προτιμήσεις, είναι πάντα ίδια... Κουβαλώντας τη χαρά και την ανεμελιά της νιότης τους, είναι πάντα έτοιμα για φάρσες!
Όλα ξεκινούν, όταν, μετά από 30 χρόνια μετανάστευσης στην Αμερική, ο πάμπλουτος και "αυτοδημιούργητος" μαφιόζος Πιτ Πάρας, αποφασίζει να επιστρέψει στην Ελλάδα και να επενδύσει σε μία μπίζνα... διαφορετική από τις άλλες! Έτσι, αγοράζει και αναλαμβάνει τη διεύθυνση του εγκαταλελειμμένου "Λυκείου Χαβαλέ". Στη φιλόδοξη προσπάθειά του να αναβιώσει το ιστορικό σχολείο, κουβαλάει και τον απαράβατο όρο της διαθήκης Χαβαλέ, να προσλάβει όλους όσους από τους απόφοιτους έγιναν καθηγητές. Έτσι, ο Μπίλιας και η παρέα του, επιστρέφουν, αλλά αυτή τη φορά ως καθηγητές και επειδή... ρόδα είναι και γυρίζει... οι άλλοτε μαθητές των 80's, τώρα βρίσκονται στο στόχαστρο της νέας γενιάς μαθητών και... ήρθε η ώρα να πληρώσουν!...


Σκηνοθέτης: Όμηρος Ευστρατιάδης

Πρωταγωνιστές: Κώστας Βουτσάς, Στιβ Ντούζος, Ελένη Φιλίνη




ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ:

TRAILER

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ το σχόλιό σας