Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

The Three Musketeers : Οι Τρεις Σωματοφύλακες

Ο θρόνος της Γαλλίας κινδυνεύει, από τα μοχθηρά σχέδια τριών ανθρώπων. Ο πανίσχυρος καρδινάλιος Ρισελιέ, η Μιλαίδη Ντε Γουίντερ, η πιο φονική γυναίκα του κόσμου και ο Δούκας του Μπάκιγχαμ, συναπαρτίζουν μία τριάδα, στην οποία κανένας δε θα μπορούσε να ορθώσει ανάστημα. Ή, τουλάχιστον, σχεδόν κανένας! Γιατί υπάρχει και άλλη μία τριάδα, οι θρυλικοί τρεις σωματοφύλακες, που δεν έχουν πει ακόμα την τελευταία τους λέξη. Ο Αραμις, ο Αθως και ο Πόρθος όμως ,χρειάζονται νέο αίμα στην παρέα. Το οποίο και βρίσκουν στο πρόσωπο του νεαρού, αλλά πολλά υποσχόμενου, Ντ' Αρτανιάν. Οι τέσσερις άνδρες, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, κάτω από τον διάσημο όρκο «ένας για όλους και όλοι για έναν», με στόχο να σώσουν, όχι μόνο τη Γαλλία, αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, από έναν πόλεμο στον οποίο τη σέρνουν ο Καρδινάλιος Ρισελιέ και η παρέα του...


Σκηνοθέτης: Paul W.S. Anderson

Πρωταγωνιστές: Logan Lerman, Matthew Macfadyen, Luke Evans




ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ:

TRAILER

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Το βιντεάκι είναι καθαρά κλεμμένο από εμάς, φίλε. Τα βίντεο των ταινιών τα ανεβάζουν στο διαδίκτυο, είτε εγώ, είτε γνωστοί μου κι εγώ απλώς τα προσθέτω στο site. Αν δεν απατώμαι άλλωστε, ιστοσελίδες όπως η "TeniesOnline" και "Ο ΤΑΙΝΙΟΦΑΓΟΣ" παίρνουν τις ταινίες που ανεβάζουν έτοιμες και δεν το κρύβουν. Αυτά τα ολίγα επειδή μου έστειλες το link. Καλησπέρα.

      Διαγραφή

Πληκτρολογήστε εδώ το σχόλιό σας