Το περιεχόμενο του παρόντος ιστολογίου, είναι αποκλειστικά και μόνο για παροχή πληροφοριών και στιγμιοτύπων στους φίλους των ταινιών. Παρακαλούνται οι επισκέπτες του ιστολογίου να μην κατεβάζουν το περιεχόμενο των σελίδων του και να αγοράζουν τα αυθεντικά αντίγραφα των ταινιών.

The Lorax : Λόραξ

Η ταινία αφηγείται  την ιστορία του Τεντ, ενός 12χρονου αγοριού, που ζει στην πλαστική πόλη του Θνίντβιλ και το οποίο, στην προσπάθειά του να κερδίσει την αγάπη της Όντρεϊ, του κοριτσιού των ονείρων του, πρέπει να βρει και να της φέρει ένα αληθινό δέντρο. Για να το πετύχει αυτό, καλείται να ανακαλύψει την ιστορία του Λόραξ, ενός ιδιότροπου, αλλά γοητευτικού πλάσματος, που παλεύει για να προστατέψει τον κόσμο του δάσους και αυτός που αφηγείται την ιστορία του στον Τεντ, δεν είναι άλλος από τον επιχειρηματία εκείνον, που λόγω της απληστίας του, προκάλεσε τη μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή στην ιστορία του δάσους...


Σκηνοθέτες: Chris Renaud, Kyle Balda

Πρωταγωνιστές:                     ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ:
                             Zac Efron, Taylor Swift, Danny DeVitto
                                                                  
                                                 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ: 
                             Παύλος Χαϊκάλης, Χριστίνα Κουτσουδάκη, Κωνσταντίνος Σταυρίδης                  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ:
TRAILER


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πληκτρολογήστε εδώ το σχόλιό σας